Napínané stropy a stěny na míru

Napínané stropy a vypínané podhledy jsou skvělou alternativou sádrokartonových podhledů i kazetových stropů. Jejich montáž je rychlejší a čistší. Napínaný strop můžete mít nainstalovaný již za jediný den.

Za pomoci speciálního vysoce tvarovatelného materiálu, který vypínáme do opticky skryté plastové či hliníkové konstrukce po obvodu stěn, vznikne jednolitý, hladký povrch. Jeho vzhled není narušován nedokonalostmi, nepraská a nevyžaduje další údržbu. Skryje kabely a příslušenství. Zároveň umožní instalaci osvětlení, vzduchotechniky, ventilací, klimatizací nebo signalizačních systémů. Napínaný strop je bezúdržbový a zůstane po dlouhá léta v bezvadném stavu.

Široká škála barev, motivů a vzorů

Naše služby v kostce: Napínané stropy a pnuté stěny

6 důvodů pro napínané stropy

Originální design

Napínané stropy dodávají prostoru osobitý vzhled a umožňují originální řešení na míru (velkoformátové fotografie, 3D efekty, originální design - lesk i mat).

Variabilita

Napínané stropy si poradí s libovolným zákoutím, výklenkem, nepravidelným tvarem i nerovnostmi stěn a stropů. Zdůrazní přednosti vašeho interiéru.

Rychlá montáž

Montáž napínaného stropu zvládneme i za jediný den. Nábytek přitom ve většině případů postačí sestěhovat do centrální části místnosti.

Čisté řešení

Montáž napínaného stropu nevyžaduje žádné speciální úpravy povrchů stěn, proto po sobě zanecháme krom hotové práce i čisté prostředí.

Výhodná cena

Příznivá cena materiálů i montáže vás potěší. Díky garanci vysoké kvality, dlouhé životnosti a pečlivě provedené montáži se tato investice určitě vyplatí.​

Dlouhá životnost

Životnost použitých materiálů je mnohonásobně vyšší, než pouhé vymalování nebo vybílení stěn a stropů. Jejich bezúdržbovost vás také potěší.

Unikátní materiály

Skvělé vlastnosti

Široký výběr

Unikátní řešení pro dokonalé stropy – nový strop již za jediný den

Jak to funguje

1. Konzultujeme

Vyslechneme si vaše zadání a požadavky a ujasníme si všechny detaily a navrhneme řešení.

2. Zaměřujeme

Přijedeme přesně zaměřit kóty místností, ve kterých budeme napnuté stropy či stěny instalovat.

3. Montujeme

Do vzdálenosti min. 3 cm od stropu namontujeme do okolních stěn lehké systémové profily.

4. Upevňujeme

V prostoru si připravíme předem vyměřený materiál a připevníme jej pomocnými úchytkami.

5. Vypínáme

Za působení vyšších teplot speciální fólii postupně vypneme do požadovaných rozměrů.

6. Uzamykáme

Speciální fólii uzamkneme unikátním patentovaným systémem do připravených hliníkových lišt.

Řekli o nás

"Ze spolupráce s těmito profíky jsme s manželem nadšení. Pomohli nám vybrat řešení, jaké by nás samotné ani nenapadlo. A montáž napnutého stropu byla za pár hodin hotová."

Natálie H.

Přijedeme a zaměříme. Zkalkulujeme a poradíme. Vše nezávazně.

Máte vlastní nápad na efektní strop? Máte dotazy na technická řešení pro atypické rozměry a tvary? Nebo prostě potřebujete poradit, zda je pnutý strop pro váš interiér to pravé? 

Najdeme praktická řešení. Přijedeme, zaměříme a připravíme nezávaznou nabídku i pro vás. Najdeme praktická řešení a poradíme.

Nezávazná kalkulace

Kontaktujte nás pro nezávaznou kalkulaci nebo konzultaci.